Spinat-Käse-Spätzle

Spinat-Käse-Spätzle

4.1 134 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser und mehr zum Kochen
    70 g
  • Salz
    2 TL
  • Dinkel
    100 g
  • Bergkäse in Stücken
    100 g
  • Emmentaler in Stücken
    100 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    120 g
  • Mehl (siehe Tipp)
    250 g
  • Hartweizengrieß
    80 g
  • Eier
    4

Voeding per 1 Portion

Calorieën 646 kcal / 2707 kJ
Eiwitten 34 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 74 g
Vezels 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...