Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Wasser und mehr zum Kochen
- 2 TL Salz
- 100 g Dinkel
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 250 g Mehl (siehe Tipp)
- 80 g Hartweizengrieß
- 4 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2707 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Kas-Press-Knödel
45min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min