Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g festkochende Kartoffeln, gekocht, kalt, in Stücken
- 200 g Mehl
- 1 TL Salz
- 3 EL Butterschmalz (50 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2177 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Tomatenspätzle
15 Min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Brot-Puffer
30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 min
Kas-Press-Knödel
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Grießnockerl
30min