Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 500 g de tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de zeste d'orange non traitée râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Porc au caramel
45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min