Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 500 g de tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de zeste d'orange non traitée râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1h 20 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min
Daube de l'Aubrac
17 godz. 30 min
Blanquette de veau cuisson lente
2hod. 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2hod. 10min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 godz. 40 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30 min.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min