Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2050 克 水
- 200 克 板豆腐 ,切塊(約2公分)
- 300 克 鴨血 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 油
- 2 茶匙 花椒粒
- 100 克 酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾
- 50 克 辣椒醬
- 100 克 豬肉片
- 2 茶匙 香油
- 1 茶匙 白醋 ,依個人口味調整
- 10 克 辣椒油 ,依個人口味調整
- 5 克 青蔥 ,切蔥絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1293.7 kJ / 309.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 943.1 mg