麻辣紅白豆腐煲

麻辣紅白豆腐煲

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 2050 克
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    200 克
  • 鴨血 切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 花椒粒
    2 茶匙
  • 酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾
    100 克
  • 辣椒醬
    50 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 香油
    2 茶匙
  • 白醋 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 辣椒油 依個人口味調整
    10 克
  • 青蔥 切蔥絲
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 943.1 mg
Eiwitten 12.4 g
Calorieën 1293.7 kJ / 309.2 kcal
Vetten 16.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...