雙筍炒豆皮
TM6 TM5

雙筍炒豆皮

4.5 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 克 油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 50 克 新鮮香菇 ,切條(約1公分)
  • 150 克 玉米筍 ,切段(約2公分)
  • 150 克 蘆筍 ,切段(約2公分)
  • 50 克 炸豆皮 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)
  • 10 克 素蠔油
  • 15 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 香油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 4 人份
Calorieën
2200 kJ / 326.4 kcal
Eiwitten
44.1 g
Koolhydraten
56.6 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
24.7 g
Natrium
770.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten