雙筍炒豆皮

雙筍炒豆皮

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約1公分)
    50 克
  • 玉米筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 蘆筍 切段(約2公分)
    150 克
  • 炸豆皮 以清水泡軟後切條(約1.5公分)
    50 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 770.6 mg
Eiwitten 44.1 g
Calorieën 2200 kJ / 326.4 kcal
Vetten 17 g
Vezels 24.7 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...