Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 油
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 50 克 新鮮香菇 ,切條(約1公分)
- 150 克 玉米筍 ,切段(約2公分)
- 150 克 蘆筍 ,切段(約2公分)
- 50 克 炸豆皮 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)
- 10 克 素蠔油
- 15 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 香油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 2200 kJ / 326.4 kcal
- Eiwitten
- 44.1 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 24.7 g
- Natrium
- 770.6 mg