Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 綠色花椰菜 ,洗淨,切小朵(約2公分)
- 2 ½ 大匙 咖哩粉
- 20 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 蘑菇 ,切片
-
800
克 雞高湯
of 800 克 水 - 200 克 乾筆管麵 (Penne)
- 30 克 鮮奶油
- 20 克 帕瑪森起士 ,刨絲
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 5.2 g