咖哩雞胸肉通心粉

咖哩雞胸肉通心粉

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)
    200 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 綠色花椰菜 洗淨,切小朵(約2公分)
    150 克
  • 咖哩粉
    2 ½ 大匙
  • 20 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 雞高湯
    800 克
    800 克 水
  • 乾筆管麵 (Penne)
    200 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 帕瑪森起司 刨絲
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21.1 g
Calorieën 1468 kJ / 351 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 46.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...