剝皮辣椒牛肉片

剝皮辣椒牛肉片

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切條(約0.5公分)
    50 克
  • 剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 切段(約5公分)
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 2367 mg
Eiwitten 53.3 g
Calorieën 2379.3 kJ / 569.1 kcal
Vetten 26 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 147 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...