Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 克 牛肉片
- 15 克 醬油
- 15 克 米酒
- ½ 茶匙 太白粉
- 15 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 30 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
- 100 克 剝皮辣椒 ,切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
- 1 小撮 黑胡椒粗粒
- 2 根 蔥 ,切段(約5公分)
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 2379.3 kJ / 569.1 kcal
- Eiwitten
- 53.3 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 147 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 2367 mg