Apparaten en accessoires
時蔬芙蓉蛋
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
紅蘿蔔 去皮、切塊120 克
-
油15 克
-
高湯200 克
-
蛋 稍微打散6 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水500 克
-
新鮮杏鮑菇 切薄片50 克
-
豌豆50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
701 kJ /
167 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan