野菜炊飯

野菜炊飯

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 熟竹筍 切塊(約3公分)
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    100 克
  • 新鮮豆腐皮 (約2片),切丁(約1公分)
    60 克
    80 克 油炸豆腐皮, ,切丁(約1公分)
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1506.9 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 2269.7 kJ / 543 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 98.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...