Apparaten en accessoires
菠菜豬肝湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 人份
Ingrediënten
-
水1900 克
-
豬肝 切片200 克
-
米酒½ 大匙
-
醬油4 茶匙
-
鹽1 ¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
太白粉2 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
薑 切絲10 克
-
菠菜 切段,梗葉分開200 克
-
番茄 切塊1 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
27.5 g
Calorieën
1430 kJ /
344 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan