Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 克 水 (含烹煮和蒸煮用)
- 800 克 雞爪, 洗淨,剪去指甲,切成兩段
- 1 根 蔥, 切段
- 3 片 薑
- 2 粒 八角
- 10 克 蒜頭
- 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 80 克 素蠔油
- 30 克 紅麴醬
- ½ 茶匙 鹽
- 40 克 糖
- 2 大匙 玉米粉
- 2 大匙 米酒
- 2 茶匙 香油
- 2 大匙 蔭豆豉
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 1.4 g