Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Cacete com massa-mãe
21u. 30min
Botões doces
2h 45min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Pães de girassol e linhaça
20u. 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão doce
2h 30min
Brioche
8 Std.
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2h 45min
Cupcakes red velvet vegan
4u.
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40 Min
Pão de mafra com massa-mãe
21u.