Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pãezinhos de leite
4h
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Trança
2h 20 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40 min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de espelta
1h 45 min
Pão rústico
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Bolos folhados
13 Std.
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min