Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 90 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 240 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 230 g farinha tipo 65
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 1 ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de sementes de funcho secas
- 1 c. chá de sementes de alcaravia
- ½ c. chá de coentros em pó
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão branco
15 Std.
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min