Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
350
g makaronu, suchego, typu tagliatelle, np. zielonego
of 350 g makaronu, świeżego, np. typu tagliatelle, zielonego - woda, osolona, do gotowania makaronu
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 4 cm kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
- ½ łyżeczki mieszanych ziół, suszonych
- 150 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- 200 g jogurtu naturalnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1854.8 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Makaron z bakłażanem i pomidorami
55min
Spaghetti z kremowym sosem z bakłażana
35 min
Makaron z brokułem w sosie z gorgonzoli
45 min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Tagliatelle ze szpinakiem
30 min
Spaghetti z cukinią z sosem pomidorowym i gorgonzolą
40 min
Makaron z żółtej cukinii z salsą pietruszkową
35 min
Makaron ze szparagami w sosie serowym
45 min
Spaghetti z sosem szparagowym
55min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40 min
Tagliatelle z pesto z bobu
30 min
Makaron z krewetkami i cukinią
40 min