Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 70 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
40
g orzeszków piniowych
of 40 g migdałów, w płatkach - 30 g oliwy z oliwek
- 25 - 30 g bazylii, świeżej
- 3 ząbki czosnku
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 620 g wody
- 350 g makaronu, suchego, krótkiego, np. orecchiette, farfalle
- 100 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych, pokrojonych na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2465 kJ / 588.8 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20p
Makaron w sosie pomidorowym
30p
Makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym i szynką
40 min
Spaghetti napoletana
40 min
Tagliatelle ze szpinakiem
30p
Spaghetti z czosnkiem, oliwą i pomidorkami koktajlowymi
40 min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym
40 min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55p
Makaron z serem feta i pomidorami
40 min
Spaghetti aglio e olio
35p
Gnocchi w sosie pomidorowym
30p
Makaron z tuńczykiem i pomidorami
40 min