Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 200 - 250 g de betteraves, cuites, coupées en fines rondelles (2 mm)
- 40 g de jus d'orange
- 10 g de vinaigre de cidre
- 30 g d'huile d'olive
- ¾ c. à café de sel
- 4 médaillons de merlu, d’env. 3 cm d’épaisseur (approx. 100 g chacun) (voir la rubrique «Conseil(s)»)
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Casserole d'asperges
1h 30min
Sucettes de glace à la pastèque
8 godz. 15 min
Œufs colorés en orange
55min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1h 20min
Poulet pékinois
45min
Poulet au poivron rouge
1óra 5p
Escargots aux légumes farcis
45min
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45min
Saucisses au curry et lentilles
1h
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min