Timatar Wali Macchi (Cabillaud et sauce tomate)

Timatar Wali Macchi (Cabillaud et sauce tomate)

4.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 4 filets de cabillaud, sans la peau sans arête, coupés en gros morceaux (d’env. 120 g)
  • 1 ¼ de c. à café de sel
  • ½ de c. à café de poivre de Cayenne, moulu
  • ¼ de c. à café de poudre de curcuma séché
  • 50 g d'huile végétale et un peu plus pour la cuisson
  • 1 c. à café de graines de fenouil, séchées
  • 1 c. à café de graines de moutarde noires
  • 170 g d'oignons coupés en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 1 conserve de tomates pelées en dés, en boîte (400 g)
  • 2 c. à café de cumin en poudre
  • ½ c. à café de garam masala (voir conseil)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 25 g
Calorieën 1137 kJ / 272 kcal
Vetten 15 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...