Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

4.6 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 11u.
8 portions

Ingrediënten

  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • whole milk
    600 g
  • double cream
    200 g
  • caster sugar
    130 g
  • egg yolks from medium eggs
    6
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fine sea salt
    1 pinch
  • pecan nut halves
    100 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • soft dark brown sugar
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 96 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1827 kJ / 440 kcal
Vetten 31 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...