Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 600 g whole milk
- 200 g double cream
- 130 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Amaretti
35 min
Italian Brunch
Geen beoordelingen
Middle Eastern Brunch
1 Std. 20 Min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25 min
Edamame and Spinach Dip
5 Min