Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 600 g whole milk
- 200 g double cream
- 130 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1 godz.
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Emmental Gougères
50 Min
Beetroot Salad
10 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min