Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 600 g whole milk
- 200 g double cream
- 130 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1 godz.
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Tuna Tapenade
5 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min