Apparaten en accessoires
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Voorbereiding. 15min
Totaal 11u.
8 portions
Ingrediënten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
96 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1827 kJ /
440 kcal
Vetten
31 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Torta Caprese
55min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Avocado and Basil Dressing
10min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1u.
Gluten-free Bread Sauce
35min
Quinoa Salad
35min
Basil Pesto
10min
Leek quiche
1u. 45min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1u. 10min