![Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd2c0b84f04b3f4dbf442eb83fffead0/Derivates/92f358d8951aa2a9c3ec18b0231c2fe2ab38479d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de bonito y piquillos
5 godz. 10 min
Crema de lombarda
1h 40min
Crema de gambones
45 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5 godz. 30 min
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3 Std. 20 Min
Rollo de espinacas navideño
2h 30 min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Pesto calabrese
5min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3 Std.
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min