Judías blancas con espinacas al azafrán

Judías blancas con espinacas al azafrán

4.6 316 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 raciones

Ingrediënten

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 300 g de caldo de ave
  • 300 g de hojas de espinaca frescas
  • 120 g de nata
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1187 kJ / 284 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 17.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...