韓式五花牛泡菜炊飯

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    15 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 韓式泡菜 略切
    150 克
  • 700 克
  • 魚露
    2 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 457.3 mg
Eiwitten 25.6 g
Calorieën 2451.5 kJ / 586.5 kcal
Vetten 50.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 121.1 g
Koolhydraten 7.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...