Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Estragonsenf
- 350 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Butterschmalz
- 20 g Tomatenmark
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 - 3 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼ - ½
TL Cayennepfeffer
of ¼ - ½ TL Paprikapulver, rosenscharf - 1 TL Majoran, getrocknet
-
200
g Rinderfond
of 200 g Rindsuppe - 50 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1u.
Fiakergulasch
2h 15min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Erdbeereis
5min
Reisfleisch
2h 20min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3u.
Staubzucker
5min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min