樹子蒸虱目魚

樹子蒸虱目魚

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 虱目魚肚 (約200-250克)
    1 片
  • 醬油
    10 克
  • 樹子 去籽,略微切碎
    40 克
  • 切片
    10 克
  • 500 克
  • 切絲 (裝飾用)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 291.5 mg
Eiwitten 22.3 g
Calorieën 775.7 kJ / 185.4 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 589.7 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...