Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 片 虱目魚肚 (約200-250克)
- 10 克 醬油
- 40 克 樹子 ,去籽,略微切碎
- 10 克 薑 ,切片
- 500 克 水
- 10 克 蔥 ,切絲 (裝飾用)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 775.7 kJ / 185.4 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 589.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 291.5 mg