
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile d'olive
- 600 g de viande de porc en morceaux, découennée et sans os, en cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincée de poivre moulu
- 150 g d'oignon en lamelles
- 200 g de tomate, mûre en morceaux
- 120 g de poivron rouge en lanières (2 cm)
- 120 g de poivron vert en lanières (2 cm)
-
20 - 30
g de piment jalapeño frais
of 1 - 2 piment frais - 30 g de purée de tomates
-
½
c. à café de pâte de bouillon de poulet
of ½ cube de bouillon de poulet (pour 0,5l) - 250 g de haricots noirs en conserve égouttés
- 100 g d'eau
- 6 tortillas de maïs
- 100 g de crème épaisse
- 2 avocats
- 4 c. à soupe de feuilles de coriandre fraîche
- 1 citron vert en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 446 kcal / 1875 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vezels
- 8.2 g