Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Salatgurken, in Stücken
- 1 Avocado, reif, nur das Fruchtfleisch, in Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, scharf
- 2 EL Balsamico, hell
- 2 EL geriebene Zitronenschale
- 100 g Wasser, kalt
- 2 Prisen Pfeffer, weiß
- 50 g Crème fraîche
- 1 EL Dill zum Garnieren
- 2 EL rote Paprika, klein gewürfelt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 783 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Kalte Gurkensuppe
15min
Gazpacho Andalusia
40min
Wassermelonen- Gazpacho
1sa 30 dk
Erbsen-Minz-Suppe
30 dk
Gurkenkaltschale
15min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 dk
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min