Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo emmental
- 400 g leite
- 60 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 300 g atum em lata escorrido
- 15 g cebolinho picado
- 6 claras de ovo
- 20 g sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1574 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1 Std.
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Torta de espinafres
1 Std.
Fritata de brócolos e fiambre no forno
50 Min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Soufflé de peixe
1h 10 min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Empadão de atum e molho arrabiata com puré de batata-doce
1h 35min
Tarte de alho-francês e fiambre
50 Min
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1 Std.
Soufflé de atum
1 Std. 15 Min