Apparaten en accessoires
Mousse de meloa e hortelã
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u. 15min
6 doses
Ingrediënten
-
folhas de gelatina neutra3
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar80 g
-
lima (casca, só a parte verde)1
-
hortelã10 folhas de
-
claras de ovo2
-
queijo mascarpone250 g
-
vinho do Porto1 c. sopa de
-
meloa cortada em cubos pequenos300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
177.6 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
940.8 kJ /
224.9 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
20.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Agosto com a Bimby®
49 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche de castanha e chocolate
Geen beoordelingen
Chutney de morango e pimenta verde
1u. 5min
Bolo de maçã húmido
2u.
Bolo de canela
40min
Gelado de melão
2u.
Sopa de beldroegas
40min
Mousse de lima com ananás
2u. 15min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8u.
Empada de bacalhau
1u. 20min
Café com gemada vietnamita
10min
Panacota de romã
12u.
Creme de limão com morangos
10min