Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo da Ilha
- 900 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g frango cortado em pedaços pequenos
- 200 g carne de vaca cortada em pedaços pequenos
- 80 g chouriço de carne
- 80 g chouriço de sangue
- 80 g farinheira
- 1 folha de louro
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços pequenos
- 50 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 100 g nabo cortado em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 100 g vinho branco
- 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2476.7 kJ / 591.9 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1247.2 mg
Alternatieve recepten
Risoto de ervilhas e bacon
55 Min
Arroz de carqueja
1 Std. 10 Min
Risoto
30 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1sa
Risoto de frango com frutos secos
35 dk
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de cerveja, linguiça e cogumelos
45 Min
Açorda de alheira e grelos
35 dk