Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g azeitonas kalamata
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em quartos
- 2 dentes de alho
- 30 g farinha de trigo
- 400 g tomate em pedaços
- 180 g pimento morrone
- 1 c. chá de paprika
- 600 g peito de frango s/ pele e s/ osso cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 275 g massa folhada
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1612 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empada Galega
35min
Quiche de frango, tomate e manjericão
1h
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Pudim de brioche e chocolate
1h
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h
Empanada de carne e azeitonas
1h
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 godz. 30 min
Empada de frango e alho-francês
50min