Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g gengibre
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta verde
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de cominhos
- 35 g azeite
- 600 g carne de borrego em cubos s/ nervos e s/ osso
- 375 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 500 g batata nova cortada em quartos
- 100 g espinafres
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Guisado de borrego
13u.
Grão à alentejana
1h 15min
Frango de fricassé
30min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Caril de borrego
45 min
Ensopado de borrego
1 Std.
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Pernas de frango guisadas com feijão
4u. 35min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.
Guisado de frango com chouriço e grão
40min