Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cogumelos Portobello frescos grandes s/ pés (480 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de alho em pó
- 300 g coxa de frango s/ pele e s/ osso semicongelada (3 horas)
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de orégãos
- 50 g queijo feta
- 10 g manjericão, só as folhas
- 250 g queijo mozarela fresco partido em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1890 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Enrolado de cogumelos
1h 20 min
Rolos de beringela com presunto
50min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30min
Cogumelos recheados com bacon e alheira e arroz de grelos
45min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15 min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Tacos de camarão e manga
25 min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1h 25min