Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cogumelos Portobello frescos grandes s/ pés (480 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de alho em pó
- 300 g coxa de frango s/ pele e s/ osso semicongelada (3 horas)
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 400 g tomate em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de orégãos
- 50 g queijo feta
- 10 g manjericão, só as folhas
- 250 g queijo mozarela fresco partido em pedaços
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1890 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão recheado com queijo e alho-francês
40min
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20min
Cogumelos recheados com bacon e alheira e arroz de grelos
45min
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1sa 20 dk
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30min
Cogumelos recheados
35min
Pimentos recheados com chilli
1sa 20 dk
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 godz. 15 min
Esparguete preto com camarão
45min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Beringela recheada com atum
1h