Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres

Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres

4.7 157 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 doses

Ingrediënten

Salmão com crosta
  • pão
    100 g
  • açúcar amarelo
    1 c. sopa de
  • salsa
    10 g
  • lima só a raspa
    1
  • mostarda
    60 g
  • manteiga
    15 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • lombo de salmão cortado em fatias grossas
    500 g
  • amêndoa granulada
    100 g
Puré
  • azeite
    30 g
  • chalota
    30 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    200 g
  • leite
    120 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • espinafres descongelados
    150 g
  • manteiga
    20 g
  • noz-moscada
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1872.5 mg
Eiwitten 40.3 g
Calorieën 3078.4 kJ / 735.8 kcal
Vetten 46.5 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 42.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...