Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 300 g alho-francês cortado em pedaços pequenos
- 250 g cebola cortada em pedaços pequenos
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 400 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 400 g tomate em pedaços
- 20 g salsa
- 800 g peito de peru cortado em pedaços pequenos
- 100 g vinho branco
- 3 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de caril
- 800 g água
- 2000 g batata (de casca vermelha p/ fritar), descascada e cortada em pedaços pequenos
- 2 ovos
- 300 g leite
- 50 g manteiga
- Noz-moscada q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1432.5 kJ / 342.4 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 676.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 min
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45 min
Empadão de frango com caril
1 godz. 15 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 godz.
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40 min
Empadão de atum
1h 10min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Tarte de cogumelos
50 min
Lasanha de curgete - TM6
2 godz. 15 min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 godz.
Almôndegas com legumes estufados
45 min