Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo Emmental
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 200 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos
- 40 g vinho branco
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g brócolos cortados em pedaços pequenos
- 200 g leite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1417.3 kJ / 338.8 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 922.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min
Lasanha de beringela
1 Std. 10 Min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Empadão de couve-flor
1 godz. 35 min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Curgetes recheadas com atum
1h
Almôndegas com legumes estufados
45min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2 Std.