Empadão de lulas
TM6 TM5

Empadão de lulas

4.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Recheio

  • 30 g coentros
  • 30 g azeite
  • 80 g cebola
  • 2 dentes de alho
  • 150 g polpa de tomate
  • 1000 g lulas limpas
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de piripíri (optioneel)

Puré

  • 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
  • 1 c. chá de sal
  • 350 g leite
  • 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 1 gema de ovo p/ pincelar

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1367.5 kJ / 326.8 kcal
Eiwitten
24.7 g
Koolhydraten
32.7 g
Vetten
11.3 g
Verzadigd vet
4.1 g
Vezels
4.9 g
Natrium
704.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten