Empadão de lulas

Empadão de lulas

4.5 17 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
8 doses

Ingrediënten

Recheio
  • coentros
    30 g
  • azeite
    30 g
  • cebola
    80 g
  • dentes de alho
    2
  • polpa de tomate
    150 g
  • lulas limpas
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • piripíri (optioneel)
    1 pitada de
Puré
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • leite
    350 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    30 g
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 704.1 mg
Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1367.5 kJ / 326.8 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 32.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...