Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g coentros
- 30 g azeite
- 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g polpa de tomate
- 1000 g lulas limpas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de piripíri
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 350 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1367.5 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 704.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de lulas
1 godz.
Caril de lulas com abóbora
30min
Empadão da consoada
1 godz.
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 godz.
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Risoto de sardinha em lata e azeitonas
35min
Lulas com laranja
55 Min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45 Min
Batido de framboesa, lima e aveia
5 Min
Folhados de cogumelos
40min