Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 20 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g cebola
- 500 g carne de vitela s/ nervos, cortada em pedaços (3×3 cm)
- 60 g vinho branco seco
- 300 g batata cortada em pedaços (2×2 cm)
- 200 g tomate em pedaços
- 180 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 1 maçã s/ caroço, cortada em fatias (0,5 cm)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 418 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardineira de carne
1h 5min
Rancho
24h
Pilaf de arroz selvagem com porco
1h 10 min
Entrecosto agridoce
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Guisado de porco com grão
1h 45min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Vitela com molho de laranja
40min
Vitela à americana
1h 20 min
Guisado de frango com grão e batata-doce
50 min
Peru estufado com feijão preto
35p
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min