Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 60 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g açúcar
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 230 g iogurte grego
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Molho maltês
- 2 gemas de ovo
- 25 g água
- ½ laranja, só o sumo
- 65 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Ovos escalfados
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 8 ovos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- Rúcula q.b. p/ guarnecer
- 8 fatias de presunto serrano cortado ao meio
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 828.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de quinoa com tomate e espinafres
25 Min
Tacos de peru com molho de amendoim
30 Min
Ceviche de camarão com tomate
4 godz.
Técnica Pappardelle
30 Min
Tártaro de salmão
1sa 30 dk
Fritatas de queijo de cabra e espinafres
30 Min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 dk
Taças mexicanas
20 Min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1h 45min
Piza de Nápoles
50 Min
Tacos de camarão e manga
25 Min
Queijo ralado
5 Min