Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g hortelã, só as folhas
- 300 g borrego limpo, s/ pele e s/ osso, cortado em cubos
- 100 g toucinho fumado cortado em cubos pequenos
- 100 g presunto cortado em cubos pequenos
- 100 g chouriço de carne s/ pele, cortado em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta branca
- 100 g vinho branco
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 250 g arroz agulha
- Sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 6 doses
- Calorieën
- 11553.7 kJ / 2761.4 kcal
- Eiwitten
- 137.9 g
- Koolhydraten
- 206.8 g
- Vetten
- 139.9 g
- Verzadigd vet
- 55.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 6480.6 mg
Alternatieve recepten
Salada de batata com atum e ovo
40 Min
Granizado algarvio
5 min
Xarope de cenoura da avó Rina
96 Std.
Salada kimchi com sobras de frango
15 Min
Tomatada de ovos
35 min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM5
Keine Bewertungen
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Tomatada
25min
Mexidos de Natal
Keine Bewertungen
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Bolo de bolachas e chocolate sem glúten
35 min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12 godz.