Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2h 20min
Daiquiri
10 min
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 godz. 20 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Insalata di pollo con dressing al miele e lime
50 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min