Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10 min.
Paté di olive
10 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30 min.
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Budino al cocco brasiliano
1h 30 min.
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 Min
Crema all'aglio
50min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Agliata verde
15 min.
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min.