Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Milch
- 120 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Ausbacken
- 2 Prisen Salz
- 1 Bio-Orange
- 1 Bio-Zitrone
- 60 g Orangenlikör (z. B. Grand Marnier oder Cointreau)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1600 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Ossobuco sous-vide
13h
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55 min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 min
Scharfe Truten-Kebabs
1 godz.
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1sa 10 dk
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3h
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1h 30min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 Std.
Portugiesische Crème Brûlée
25 min