Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- beurre, pour le moule
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 120 g de margarine
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La garniture
- 5 œufs
- 1000 g de fromage frais 20% m.g.
- 600 g de lait
- 250 g de sucre
- 120 g d'huile de tournesol
- 60 g de poudre à flan (2 sachets)
- 100 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Geen beoordelingen
Tarte à l'amande et au mincemeat
1h 50 min.
Le drômois
12h 45min
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Conchas
2h
Gâteau à la violette
4u. 45min
Gâteau de semoule de maïs
50min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5min
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1h 30min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min