Kichererbsensuppe mit Spinat
TM5 TM6

Kichererbsensuppe mit Spinat

4.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g Blattspinat, frisch, nach Bedarf grob geschnitten
  • 100 g Kichererbsen, getrocknet
  • 800 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 200 g Zwiebeln, in Stücken (3 cm)
  • 30 g Olivenöl
  • 250 g Möhren, in Stücken (3 cm)
  • 3 Knoblauchzehen
  • 100 g Weiße Rüben, in Stücken (3 cm) (optioneel)
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen

Voeding
per 1 Portionen
Calorieën
408 kJ / 98 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
5 g
Vezels
3.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten