Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Blattspinat, frisch, nach Bedarf grob geschnitten
- 100 g Kichererbsen, getrocknet
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 200 g Zwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Weiße Rüben, in Stücken (3 cm) (optioneel)
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Gemüse-Eintopf
50 Min
Gebackene Eier mit Spinat
40 Min
Gedämpfte Fischküchlein thailändische Art
45 Min
Tofu-Eintopf
30 Min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40 Min
Schnelle Käsesoufflées
45 Min
Gefülltes Gemüse
1小时 20 分钟
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35 Min
Spinat-Linsensuppe
50 Min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50 Min