Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 270 g amêndoa
- 270 g açúcar
Crocante
- 75 g farinha tipo 55
- 60 g manteiga bem fria cortada em cubos
- 75 g açúcar mascavado claro
Pasta de praliné
- 35 g avelã torrada
- 50 g natas
Creme de praliné
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 100 g natas
- 100 g chocolate preto (53% cacau) partido em pedaços
- 60 g avelã torrada
Choux
- 70 g leite
- 65 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 60 g manteiga
- 80 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2432.8 kJ / 581.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 129.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Claras em castelo
10min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1u.
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20min
Ganache
20min
Bolo de maracujá
1u. 15min
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5 godz. 30 min
Molho de caramelo
15min
Brigadeiros
1h 30min
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5min
Monstro das bolachas
1 Std. 20 Min