Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g açúcar
- 150 g amêndoa s/ pele
- ½ c. chá de canela em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g mel
- 35 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 10 g salsa
- 15 g coentros
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g pombo cortado em pedaços (2 unid. aprox.)
- 2 paus de canela
- 300 g água
- 6 ovos batidos
- 100 g manteiga
- 250 g massa filo (10-12 folhas aprox.)
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2658.1 kJ / 635.3 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 47.2 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 541.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garibaldis
5h
Pão de forma
Brak ocen
Terrine de fígados e carne picada
13hod.
Polvo confitado em cestas de parmesão
5h 50min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1hod.
Xarém de sardinha
50min
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45min
Bahji de cebola
30min
Biryani de borrego
1u. 20min
Risoto com romã, queijo azul e conhaque
45min
Kofta de borrego com chutney de manga
2u. 10min
Nuggets de frango com dip de parmesão
30min