Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1326 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacete com massa-mãe
21 Std. 30 Min
Coroa de espelta
4 Std.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bolo-rei integral
4 Std. 15 Min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23u. 40min
Nuvem de espelta
16h 30 min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Bolo de chocolate vegan
45 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min