Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa demolhada a frio
- 50 g sementes de abóbora
- 50 g semente de girassol
- 40 g água
- 1 c. chá de sal
Massa-mãe de trigo
- 200 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 200 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 20 g semente de girassol
- 20 g flocos de aveia
- 30 g sementes de abóbora
- 110 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g água, mais q.b. p/ pincelar e p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 100 g farinha integral (ver dica)
- 140 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1326 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguetes
15h
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2h 45min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Bolachas de aveia com recheio de chocolate
2 godz.
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 godz.
Biscoitos de aveia
25min
Pão de sanduíche
50 min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min