Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pãezinhos de leite
4h
Bolachas crackers de farinha de milho
5h 30 min
Baguetes
15h
Nuvem de espelta
16h 30min
Pães de cenoura e cereais
15h
Vianinhas
14 godz.
Pão Venezia
17h 10min
Carcaças de espelta
23u. 40min
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe
360u.
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1h