Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura simples
3h 40min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pãezinhos de muesli
15u. 30min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão de especiarias
Keine Bewertungen
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Massa-mãe
360 Std.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Coroa de espelta
4 godz.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min