Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de alfarroba
1h 35min
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72 godz. 20 min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Coroa de espelta
4h
Bijoux de espelta
14h 30min
Pães de cenoura e cereais
15u.
Bolo-rei conventual
3 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 godz.
Carcaças de espelta
23h 40min
Baguetes
15u.
Mix para pão integral e pão
24h