Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 70 g manteiga
- 10 folhas de massa filo
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Recheio
- 12 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 600 g cerejas s/ caroço, mais q.b. p/ guarnecer
- 200 g açúcar
- 150 g queijo-creme
- 100 g crème fraîche
- 4 claras de ovo
- Flores comestíveis q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2206 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 min
Bife Wellington
50 min
Cheesecake de morango no forno
4h
Creme inglês
15 Min
Cheesecake soufflé
40 min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 godz. 20 min
Swirl de chocolate e framboesa
10 min
Três saladas para dois
45 min
Recheio de abacaxi
10 min
Mousse de avelã
2 godz. 15 min
Sorvete de pera rocha
8 Std.
Fondant de caramelo
30 min