Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 190 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
- 160 g água fria, mais q.b, p/ diluir e p/ vapor
- 100 g queijo quark, 20 % gordura
- 400 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 3 c. chá de mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
- 2 - 3 folhas de salva fresca
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Carcaças de espelta
23h 40 min
Bijoux de espelta
14h 30 min
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão branco
15 Std.
Pão pardo torcido
16 Std.
Pães de girassol e linhaça
20 godz. 10 min
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min