Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crepes
- 100 g manteiga
- 500 g leite
- 4 ovos
- 130 g farinha tipo 65
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ untar
Fricassé de marisco
- 10 g salsa
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 200 g camarão c/ casca (30/40)
- 500 g lombos de salmão s/ pele, cortados em cubos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 60 g chalota
- 400 g vinho branco
- 1 c. sopa de folhas de tomilho
- 1 folha de louro
- 200 g natas
- 200 g leite evaporado
- 2 gemas de ovo
- 90 g amido de milho
- 1 c. chá de caril em pó
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (optioneel)
- 20 talos de cebolinho
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1290 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei de enchidos
2h 30min
Cabrito assado
16h
Quindão
1 Std. 5 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Nessuna valutazione
Legumes em conserva
30min
Coq au vin
35min
Strudel de cranberries e marmelo
1h 30min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Folar de Valpaços
4 godz. 20 min
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min