Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa prévia
- 50 g isco (massa mãe de trigo)
- 50 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de trigo integral
- 100 g água filtrada
Pão
- 220 g água
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio tipo 70
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Voeding
- per 100 unidade
- Calorieën
- 3812 kJ / 912 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 190 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguetes
15h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão pardo torcido
16h
Pães de cenoura e cereais
15h
Massa-mãe em pó
24 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Pão de água com massa-mãe
21h